foto

Erdoğan Aydemir

  • nar. 1951
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bizim Hikaye
2014 Meddah
2012 Fetih 1453
1990 Koltuk Belası

TV seriály

2018 Hıçkırık (TV seriál)
2014 Ağlatan Dans (TV seriál)
2012 Kurt Kanunu (TV seriál)
2010 Küçük Sırlar (TV seriál)
Türkan (TV seriál)
Umut Yolcuları (TV seriál)
Şefkat Tepe (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Gizli Dünyalar (TV seriál)
Haziran Gecesi (TV seriál)
Perçem (TV seriál)
2003 Sihirli Annem (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Dadı (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)

Dokumentární

2010 İstanbul'da Aşk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky