foto

Michael P. Joyce

  • nar. 17.3.1932
  • zem. 22.5.2013 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1982 Neslyším zlo (TV film)
1979 Marciano (TV film)
1978 The Millionaire (TV film)
1977 Having Babies II (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
1973 Chlapec, který spatřil vlkodlaka
Murdock's Gang (TV film)
1972 Victim, The (TV film)

TV seriály

1983 Whiz Kids (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace