foto

Roman Žilkin

  • nar. 3.10.1968 (52 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Koněc sveta (TV film)
2011 Sibirjak (TV film)
2002 Antikiller
2001 Sjostry
Skaz pro Fedota-strelca
2000 Sočinuški

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Smertělnyj fokus (S01E26)
Svoi (TV seriál)
Rokovaja progulka (S02E15)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Zamok s sekretom (E05)
Razrešajuščaja sposobnosť (E04)
další epizody (5)
Něvskij (TV seriál)
Nagrada dlja geroja (S02E23)
2016 Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Starosť (S02E07)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Semejnoje sčastě (S01E07)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S08E03)
Bolšoj brat (S08E02)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Spasti vraga (S01E32)
Naživka (S01E30)
Minnoje pole (S01E28)
další epizody (6)
Čužoj rajon (TV seriál)
Diagnoz (S03E07)
2012 Gruz (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kraža (S01E07)
Mesť (S01E06)
Dolg (S01E04)
Litějnyj (TV seriál)
Krot (S07E28)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Gonka na vyživanije (S07E03)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Vesna (S06E02)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Šesť millionov svidětělej (S09E12)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Lekarstvo (S01E05)
Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Doslovnyj perevod (S03E21)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Čas pik (S01E04)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Dver (E10)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obratnyj otsčet (S01E02)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 1 (S04E01)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Babje leto (S04E04)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sutěněr (S03E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
U každogo v škafu svoj skelet. Časť 2 (S04E03)
U každogo v škafu svoj skelet. Časť 1 (S04E02)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koroleva krasoty (S02E07)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Inferno (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky