foto

Audio Highs

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Eight Rangers 2
2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
2012 Eight Ranger
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Neck
2009 Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
2008 Nidžusseiki šónen

TV seriály

2018 Gintama (TV seriál)
悪役にもやっていい事と悪いことがある / 銀魂終わる終わる詐欺裁判 (S07E26)
くわっ (S07E25)
Sukui (S07E24)
další epizody (26)
2017 Keišičó ikimono gakari (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kibou (S05E12)
Ichiban deshi (S05E11)
Kyoudai (S05E10)
další epizody (12)
2016 Gintama (TV seriál)
Episode 51 (S04E51)
Episode 50 (S04E50)
Episode 49 (S04E49)
další epizody (13)
2015 doS Deka (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Episode 38 (S04E38)
Episode 37 (S04E37)
Episode 36 (S04E36)
další epizody (38)
2013 Gintama (TV seriál)
Doggu Fūdo wa Mitame Yori Aji ga Usui (S03E13)
Sake to Gasorin to Egao to Namida (S03E12)
Futari no Aniki (S03E11)
další epizody (9)
2012 Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Shujinkō to wa (S03E04)
Kin-san no Kin○ (S03E03)
Kintoki to Gintoki (S03E02)
další epizody (16)
2011 Gintama (TV seriál)
Hito wa Wasureru Koto de Ikite Ikeru (S02E39)
Bōnenkai demo Wasurecha Ikenai Mono ga Aru (S02E38)
Ian Ryokō wa Iyan Dokō? (S02E37)
další epizody (39)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Hanmá seššon (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Episode 201 (S01E201)
Episode 200 (S01E200)
Episode 199 (S01E199)
další epizody (12)
2009 Basquash! (TV seriál)
Otomen (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Episode 189 (S01E189)
Episode 188 (S01E188)
Episode 187 (S01E187)
další epizody (51)
2008 Scrap Teacher: Kjóši saisei (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Episode 99 (S01E99)
Episode 98 (S01E98)
Episode 97 (S01E97)
další epizody (51)
2007 Gintama (TV seriál)
Episode 87 (S01E87)
Episode 86 (S01E86)
Episode 85 (S01E85)
další epizody (50)
2006 Gintama (TV seriál)
Santa nante inēndayotte iiharu yatsu koso honto wa irutte shinjitaindayo (S01E37)
Sune ni kizu ga aruyatsu hodo yoku shaberu (S01E36)
Koi ni manyuaru nante iranai (enchōsen) (S01E35)
další epizody (37)
2003 Stand Up!! (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace