foto

Audio Highs

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Eight Rangers 2
2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
2012 Eight Ranger
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Neck
2009 Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
2008 Nidžusseiki šónen

TV seriály

2018 Gintama (TV seriál)
悪役にもやっていい事と悪いことがある / 銀魂終わる終わる詐欺裁判 (S07E26)
くわっ (S07E25)
Sukui (S07E24)
další epizody (26)
2017 Keišičó ikimono gakari (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kibou (S05E12)
Ichiban deshi (S05E11)
Kyoudai (S05E10)
další epizody (12)
2016 Gintama (TV seriál)
Saraba Shinsengumi (S04E51)
Nobume (S04E50)
Gou (S04E49)
další epizody (13)
2015 doS Deka (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Saigo no go-nin (S04E38)
Shinobi no Tamashī (S04E37)
Shinobi no Kuni (S04E36)
další epizody (38)
2013 Gintama (TV seriál)
Doggu Fūdo wa Mitame Yori Aji ga Usui (S03E13)
Sake to Gasorin to Egao to Namida (S03E12)
Futari no Aniki (S03E11)
další epizody (9)
2012 Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Shujinkō to wa (S03E04)
Kin-san no Kin○ (S03E03)
Kintoki to Gintoki (S03E02)
další epizody (16)
2011 Gintama (TV seriál)
Hito wa Wasureru Koto de Ikite Ikeru (S02E39)
Bōnenkai demo Wasurecha Ikenai Mono ga Aru (S02E38)
Ian Ryokō wa Iyan Dokō? (S02E37)
další epizody (39)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Hanmá seššon (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jinrui mina Santa! (S01E201)
Santa Kurōsu no Aka wa Chi no Iro (S01E200)
Sonna Tsuyoku Utsukushi Mono ni Watashi wa Naritai (S01E199)
další epizody (12)
2009 Basquash! (TV seriál)
Otomen (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kotoshi dekiru Koto wa Kotoshijuu ni Yacchatta Hou ga Kugiri iindakedo Tsui Rainen kara Shikirinaosha Iiyatte Omotte Atomawashi ni Shiteshimau no ga Nenmatsu no Oyakusoku (S01E189)
Kansatsu Nikki wa Saigo made Yarikirou (S01E188)
Furagu o fundara sayounara (S01E187)
další epizody (51)
2008 Scrap Teacher: Kjóši saisei (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jinsei mo Gēmu mo bagu darake (S01E99)
Gēmu wa ichinichi ichijikan (S01E98)
Mukashi no buyūden wa sanwarimashi de hanase (S01E97)
další epizody (51)
2007 Gintama (TV seriál)
Watashi to shigoto dotchiga daiji nanokato iu onna ni wa jāman sūpurekkusu (S01E87)
Hitsuji kazoeru no jitaini muchū ni nattarishite kekkyoku nemurenai koto mo ōi (S01E86)
Katayude tamago wa tsuburenai (S01E85)
další epizody (50)
2006 Gintama (TV seriál)
Santa nante inēndayotte iiharu yatsu koso honto wa irutte shinjitaindayo (S01E37)
Sune ni kizu ga aruyatsu hodo yoku shaberu (S01E36)
Koi ni manyuaru nante iranai (enchōsen) (S01E35)
další epizody (37)
2003 Stand Up!! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky