foto

Djordje Kadijevic

  • nar. 6.1.1933 (85 let)
    Šibenik, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Napadac (TV film)
1990 Svaté město
1983 Karadjordjeva smrt (TV film)
1981 Covek koji je pojeo vuka (TV film)
Zivo meso (TV film)
1976 Arandjelov udes (TV film)
Beogradska deca (TV film)
Marija (TV film)
1974 Zakletva (TV film)
1973 Devičanska svirka (TV film)
Leptirica (TV film)
Štićenik (TV film)
1972 Pukovnikovica
1971 Cudo (TV film)
1970 Zarki
1969 Darovi moje rodjake Marije (TV film)
1968 Pohod
1967 O svátcích

TV seriály

1987 Vuk Karadzic (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace