foto

Taťjana Chramova

  • nar. 29.11.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prizraki prošlogo (TV film)
2017 Nemilovaní
Vzryvnaja volna (TV film)
2014 Kuchňa v Pariže
2013 Treťja popytka (TV film)

TV seriály

2018 Fitněs (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Staršij brat (S02E63)
Vzryv (S02E59)
Karl u Klary... (S02E51)
další epizody (82)
2016 Komanda (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Semejnyj podrjad (S02E09)
Sutki (S02E08)
Podstava (S02E07)
další epizody (6)
Pjataja straža (TV seriál)
Iděalnyj mužčina (S03E46)
V krugu druzej (S03E45)
Kompas (S03E44)
další epizody (24)
Rozysk (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2014 Fizruk (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Karpov (TV seriál)
Bojňa (S01E27)
Kolpak (S01E26)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Čempionki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky