foto

Taťjana Chramova

  • nar. 29.11.1988 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prizraki prošlogo (TV film)
2017 Nemilovaní
Vzryvnaja volna (TV film)
2014 Kuchňa v Pariže
2013 Treťja popytka (TV film)

TV seriály

2018 Novyj čelovek (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Kletka dlja Zoluški (S02E26)
Mstitěl (S02E09)
Vverch po lestnice, veduščej vniz (S01E77)
další epizody (78)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Semejnyj podrjad (S02E09)
Sutki (S02E08)
Podstava (S02E07)
další epizody (6)
Pjataja straža (TV seriál)
Iděalnyj mužčina (S03E46)
V krugu druzej (S03E45)
Kompas (S03E44)
další epizody (24)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
2014 Fizruk (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Čempionki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace