foto

Tahsin Guner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Killed by My Debt (TV film)

TV seriály

2019 Otec Brown (TV seriál)
Píšťala v temnotách (S07E03)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Tvář nepřítele (S06E05)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Kajícník (S05E15)
Hříchy těch druhých (S05E11)
Maličkosti (S05E07)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Hněv barona Samdi (S04E10)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Stroj času (S03E11)
Neviditelný muž (S03E03)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Zákony pohybu (S02E10)
Nejšílenější ze všech (S02E02)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Apollónovo oko (S01E05)
Kladivo boží (S01E01)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Otec Brown (TV seriál)
The Tower of Lost Souls (S08E10)
The Fall of the House of St Gardner (S08E09)
The Curse of the Aesthetic (S08E08)
další epizody (10)
2019 Otec Brown (TV seriál)
Počestný zloděj (S07E10)
Skřivánčí skandál (S07E09)
Krev anarchistů (S07E08)
další epizody (10)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Kočka Mastigatus (S06E08)
další epizody (9)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Oheň z nebes (S05E14)
další epizody (15)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Jakubova hvězda (S05E01)
Hněv barona Samdi (S04E10)
Hříchy otce (S04E09)
další epizody (11)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Minervina sova (S03E15)
Zpovědní tajemství (S03E14)
Ráj zlodějů (S03E13)
další epizody (15)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Zákony pohybu (S02E10)
Smrťák (S02E09)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
další epizody (10)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Maska smrti (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky