foto

Áron Őze

  • nar. 5.9.1970 (48 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soumrak
2017 Občan
2016 #Jézus - Apám nevében
2014 Földindulás (TV film)
2004 Nepohřbený muž
1998 A nagymama (divadelní záznam)
1992 Erózió

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
2018 200 első randi (TV seriál)
Vissza a múltba (E09)
Coach? Kösz, nem! (E02)
2017 Oltári csajok (TV seriál)
Világ-mesék (TV seriál) - vyp.
1994 Öregberény (TV seriál)
A vadászat (S02E10)
Pótdoktor (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace