foto

Amparo Valle

  • nar. 15.7.1939
    València, Valencia, Španělsko
  • zem. 29.9.2016 (77 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Následujte instrukce
2013 Lobito, The
Viral
2011 La rosa de nadie
2007 Bajo las estrellas
Días de cine
Teresa, el cuerpo de Cristo
2006 No pasa nada
2005 Olé!
2004 Semen, una historia de amor
2003 Lo mejor que le puede pasar a un cruasán
Noviembre
Prokletá Argentina
Teresa Teresa
2002 Carne de gallina
Primer y último amor
2001 Pasos perdidos, Los
Sagitario
2000 Diminutos del calvario
Don Quijote (TV film)
Figurante, El
1999 Flores de otro mundo
1994 Todo es mentira
1990 Mujer de tu vida: La mujer infiel, La (TV film)
1989 Bajarse al moro
Palomin útěk
1987 Caín
Espérame en el cielo
1985 Extramuros
1980 Canto de la cigarra, El
1979 Pes
1978 Las truchas
1976 Druhá moc
1975 Pim, pam, pum... ¡fuego!
1973 Apunte sobre Ana
1970 Certificado, El
Laia
1965 María Rosa

TV seriály

2014 Sin identidad (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
Hay alguien ahí (TV seriál)
Los Exitosos Pells (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Física o química (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
MIR (TV seriál)
2006 Con dos tacones (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Botones sacarino, El (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1978 El Camino (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mujeres, de Coque Malla

Host

TV pořady

2000 XIV premios Goya (TV pořad)
1989 Waku waku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky