foto

Pedro Civera

  • nar. 1940
    Mieres, Asturias, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 B
2010 Ptáci z papíru
2009 Fuga de cerebros
2005 Reinas
1999 Pídele cuentas al rey
1997 Lásky v Lisabonu
1987 Espérame en el cielo
1986 Me hace falta un bigote
1979 El día del presidente
1977 Abortar en Londres
1976 Madrid, Costa Fleming
1969 El espadín

TV seriály

2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2011 Asesinato de Carrero Blanco, El (TV seriál)
Na lodi (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál) - herec, a.z.
El fin (S07E15) - a.z.
La luz (S07E14)
Hasta que la muerte los separe (S07E12)
další epizody (13)
2009 Águila roja (TV seriál)
Internát (TV seriál)
La traición (S06E04)
El último día (S05E09)
Paula en el país de las maravillas (S05E08)
další epizody (12)
2008 Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
La caja de música (S02E04)
další epizody (12)
2006 Mesa para cinco (TV seriál)
SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1971 Las doce caras de Eva (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace