foto

José Ramón Pardo

  • nar. 31.8.1949 (69 let)
    Burgos, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cash N Flow: El Evento
2005 Princezny
Viandas, Las (TV film)
2003 ¡Buen viaje, excelencia!
1997 Sólo se muere dos veces
1992 Beso del sueño, El
Una estación de paso
1991 Catorce estaciones
1990 Disparate nacional
1987 Lute: camina o revienta, El
Zákon touhy
1986 El Disputado voto del señor Cayo
Lulú de noche
1985 Luces de bohemia
Mambrú se fue a la guerra
Rodinný zločin
1984 Mujer del juez, La
Serpiente de mar
1983 Cid cabreador, El
Juana la loca... de vez en cuando
1982 Úl
1981 Copia cero

TV seriály

2017 Velvet Colección (TV seriál)
2012 Fenómenos (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace