foto

Francisco Maestre

  • nar. 2.7.1957
    Mérida, Badajoz, Extremadura, Španělsko
  • zem. 27.1.2011 (53 let)
    Pozuelo de Alarcón, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 América
Fábrica de muñecas
Valdemarův odkaz
2008 Azaña
2007 No digas nada
Uno de los dos no puede estar equivocado
2006 Manažeři
2005 Od svítání mívám stání
2004 Dvojí život
Špatná výchova
2003 Cosa de brujas
2001 Desaliñada
Devil
Mujer de mi vida, La
Přízrak univerzity
2000 Año Mariano
Faust: Smlouva s ďáblem
1999 Bofetada
Los lobos de Washington
Nejošklivější žena na světě
1998 Atilano, presidente
Barrio
El llanto de la fiera
Todas hieren
1997 99.9
Eso
Siempre hay un camino a la derecha
1996 Libertarias
Matías, juez de línea
Robo en el cine Capitol
1995 Den šelmy
Dile a Laura que la quiero
1994 Justino, vrah v důchodu
1993 Akce Mutant
El aliento del diablo
Todos a la cárcel
1992 La marrana
1991 Cómo levantar 1000 kilos
1990 Hija de Fu Manchú '72, La
1988 Diario de invierno
No hagas planes con Marga
1987 El Lute: camina o revienta
1986 La Mitad del cielo
Pasos largos
1985 Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
Pantalla diabólica, La
1983 Od pojištění osvoboď nás, pane
1982 Bésame, tonta

TV seriály

2010 Trpké víno (TV seriál)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Sopa boba, La (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Jacinto Durante, representante (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
Vida y sainete (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Querido maestro (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Jinetes del alba, Los (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Pazos de Ulloa, Los (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1984 Bola de cristal, La (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky