foto

Antonio Ross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Teresa, el cuerpo de Cristo
2000 Besos para todos
1996 Libertarias
1990 Don Juan, mi querido fantasma
Ni se te ocurra...
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
1988 Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
1987 Descanse en piezas
El Lute: camina o revienta
Espérame en el cielo
Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Dragón Rapide
1985 Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
Padre nuestro
1983 Juana la loca... de vez en cuando
Od pojištění osvoboď nás, pane
1982 Buscando a Perico
1981 Apaga... y vámonos
Momia nacional, La
Pepe, no me des tormento
Sadomanía (el infierno de la pasión)
1980 Eugenie (Historia de una perversión)
Mocný vliv měsíce
1979 Jaque a la dama
Larga noche de los bastones blancos, La
1978 Hombre que supo amar, El
1977 Casa de citas
Mala racha (TV film)
Más fina que las gallinas
Niñas... al salón
Parranda
1976 Lozana andaluza, La
1975 Abuelita de antes de la guerra, Una
Duerme, duerme, mi amor
No quiero perder la honra
Síla chtivosti
1974 Hay que matar a B.
Ésta que lo es...
1970 Chválozpěv

TV seriály

2007 La que se avecina (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1984 El edén (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky