foto

Silke Sommer

  • nar. 24.8.1964 (54 let)
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Rufmord (TV film)
2016 Die Konfirmation (TV film)
Neu in unserer Familie - Ein Baby für alle (TV film)
Neu in unserer Familie - Zwei Eltern zu viel
2015 Da muss Mann durch
Mädchen im Eis
Rico a Oskar, zlomené srdce
2014 Rico a Oskar, malí detektivové
2013 Devět paruk
Verratene Freunde (TV film)
2012 Každý dělá, co umí
Riskante Patienten (TV film)
2011 205 - Zimmer der Angst
Die fremde Familie (TV film)
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
Povinně nezadaný
2009 Unter anderen Umständen - Auf Liebe und Tod (TV film)
2008 Unter anderen Umständen - Böse Mädchen (TV film)
2006 Das gefrorene Meer
Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Léto '04
Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
Unter anderen Umständen (TV film)
2005 Antikörper
Die Leibwächterin (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
Ein toter Bruder (TV film)
Scheidungsopfer Mann (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Familienkreise (TV film)
Sie haben Knut
2002 Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Madrid
Mein erstes Wunder
Vater braucht eine Frau (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Die Salsaprinzessin (TV film)
Ende der Saison (TV film)
2000 Eine Hand voll Gras
1999 Nic než pravdu
Sara Amerika
Silnější než smrt (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
Teror ve jménu lásky (TV film)
1995 Riziko smrti (TV film)
1994 Svens Geheimnis (TV film)

TV seriály

2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
Ideální oběť (S02E04)
Volný pád (S02E03)
další epizody (8)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Padlí andělé (S01E02)
Na pokraji (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace