foto

Felix Antipov

  • nar. 17.5.1942
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 5.5.2016 (73 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Měšok bez dna
2011 Angel
2006 Bavorák 2
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2002 Azazel (TV film)
1991 Ztracený na Sibiři
1988 Sluha
1976 Ivan a Marie

TV seriály

2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Čjornyj ment (S01E06)
Dězertiry (S01E05)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Carstvije Agapovo (S02E11)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pojedinki: Pravitělstvo SŠA protiv Rudolfa Abelja (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky