foto

Xenija Razina

  • nar. 16.2.1993 (26 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Živjom tolko raz (E04)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasčetnyj čas (S02E14)
2013 Vasilisa (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Volk v ovečejy škure (S13E28)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky