foto

Stěpan Jurpalov

  • nar. 31.12.1987 (32 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Foto na pamjať
Sčasťa! Zdorovja!
2017 Tjaželoves (TV film)
2016 Mafija
Vsjo o mužčinach
2013 Dubljor
2012 Mamy
Tot ješčjo Karloson!
2011 Beremennyj

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Zemlja (S02E03)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Zverinaja staja (S01E30)
2011 Igra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky