foto

Andrej Charenko

  • nar. 3.2.1985 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Toxičnaja ljubov (TV film)
2016 Bojcovskij sryv (TV film)
2015 Ně para
2010 Apelsinovyj sok

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
Zinka-moskvička (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Něulovimyj. Časť 1 (S01E05)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Mesť (S06E12)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Dikij (TV seriál)
Dikij i Lysyj (S02E23)
Kodex česti (TV seriál)
Džoker (S05E07)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Svidětěl (S04E01)
2009 Barvicha (TV seriál)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Močalka (S03E30)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky