foto

Elif Baysal

  • nar. 19.4.1954 (65 let)
    Amasya, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Siccin 3: Cürmü Aşk
2011 Ebuzer El Gıfârî (TV film)
2006 Memleket Hikayeleri: Ahçik (TV film)
2004 Beni Bekledinse (TV film)
1988 Kadın Dul Kalınca
Kimlik
1985 Cilalı İbo: Beni Anneme Götür
1984 Üşütük

TV seriály

2019 Çukur (TV seriál)
Başlıyoruz (S02E25)
Anam Babam (S02E24)
2018 Bir Litre Gözyasi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 37 (S01E37)
Episode 34 (S01E34)
Episode 33 (S01E33)
další epizody (6)
Kalp Atışı (TV seriál)
Episode 28 (E28)
2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Sahipli (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (7)
Söz (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2016 Hayat Şarkısı (TV seriál)
2015 Aşk ve Günah (TV seriál)
Eve Dönüş (TV seriál)
bi3lu (TV seriál)
2014 Paramparça (TV seriál)
2013 Adını Kalbime Yazdım (TV seriál)
Fatih (TV seriál)
Güzel Çirkin (TV seriál)
Kahireli Palas (TV seriál)
Kaçak (TV seriál)
Merhamet (TV seriál)
2012 Annem Uyurken (TV seriál)
Karadayı (TV seriál)
2011 Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
2009 Aşk Bir Hayal (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Hicran Yarası (TV seriál)
2008 Küçük Kadınlar (TV seriál)
2006 Yağmurdan Sonra (TV seriál)
2004 Kalp Gözü (TV seriál)
Mavi Rüya (TV seriál)
Melekler Adası (TV seriál)
Yusuf Yüzlü (TV seriál)
2003 Hırçın Menekşe (TV seriál)
2002 Koçum Benim (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Savunma (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
1986 Ahmet Hamdi Tanpınar (TV seriál)

Video kompilace

1986 Keko Aptallar Çetesi (video kompilace)
1985 Perili Köşk (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky