foto

İpek Tuzcuoğlu

  • nar. 11.11.1971 (48 let)
    Izmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kervan 1915
2016 Ankara Yazı - Veda Mektubu
2008 O... Çocuklari
2005 Şans Kapıyı Kırınca
2004 Büyü
Dudaktan Kalbe (TV film)
2003 Asmali konak: Hayat
2001 Başbelası (TV film)
Pencereden Kar Geliyor (TV film)
2000 Adada Bir Sonbahar (TV film)
Güle güle
1997 Kır Çiçekleri (TV film)
1995 Ona Sevdiğimi Söyle
Yer Çekimli Aşklar
Ölümsüz Karanfiller

TV seriály

2017 Yalaza (TV seriál)
2014 Diğer Yarım (TV seriál)
2013 Her Şey Yolunda Merkez (TV seriál)
2012 Aşkın Halleri (TV seriál)
2011 Avrupa Avrupa (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
2007 Mahşer: Nabucco'nun Zehri (TV seriál)
2006 Hacı (TV seriál)
2005 Köpek (TV seriál)
Nehir (TV seriál)
2004 Ah Be İstanbul (TV seriál)
2002 Asmalı Konak (TV seriál)
2001 Cinlerle Periler (TV seriál)
2000 Evdeki Yabancı (TV seriál)
1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
1997 Deli Divane (TV seriál)
İntizar (TV seriál)
1996 Anılardaki Sevgili (TV seriál)
Feride (TV seriál)
1995 Mirasyediler (TV seriál)
1994 Umut Dünyası (TV seriál)
1993 Yukarı Karakısık (TV seriál)
1992 Hicran Yarası (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Arkadaşım Hoşgeldin (TV pořad)
2005 1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky