foto

Erdal Cindoruk

  • nar. 10.5.1965 (54 let)
    Adana, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aile Arasında
2016 Babaların Babası
Leblebi Tozu
2015 Figüran
Kafes
2014 Kadın İşi: Banka Soygunu
Sürgün Inek
2012 N'apcaz Şimdi?
2011 Can
Hop Dedik - Deli Dumrul
2009 Abimm
2007 Pars: Kiraz operasyonu
2005 Kandil (TV film)
1992 Zıkkımın Kökü
1981 Yılanı Öldürseler

TV seriály

2019 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (28)
2018 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (15)
2017 Yalaza (TV seriál)
2014 Kızıl Elma (TV seriál)
2010 Şefkat Tepe (TV seriál)
2008 Doludizgin Yıllar (TV seriál)
Pars: Narkoterör (TV seriál)
2007 Genco (TV seriál)
Yolcu (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)
Eksi 18 (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Affet Beni (TV seriál)
Gümüş (TV seriál)
Yanık Koza (TV seriál)
Şifre (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Avrupa Yakası (TV seriál)
Bütün Çocuklarım (TV seriál)
Büyük Yalan (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
Haziran Gecesi (TV seriál)
Kasirga insanlari (TV seriál)
Sayın Bakanım (TV seriál)
2003 Kurtlar vadisi (TV seriál)
Yuvadan Bir Kuş Uçtu (TV seriál)
2002 Emanet (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky