foto

Jong-hwan Choi

  • nar. 24.9.1965 (54 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Yeonpyeonghaejeon
2010 IRIS: Spiknutí zla
1991 Janggunui adeul II

TV seriály

2018 Sigan (TV seriál)
2017 Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2015 Deo eiseu (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Sangnom talchoolgi (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Da ee ah mon deu ui noon mool (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2002 Eommaeui norae (TV seriál)
Eosa Park Moon Soo (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
Seungbusa (TV seriál)
1997 San (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky