foto

David Wachs

  • nar. 25.7.1980 (39 let)
    Palm Desert, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Malady
2017 Ryde
2009 The Last Hurrah
2008 Hotel California
2007 Jinn, The

TV seriály

2005 Do neznáma (TV seriál)
Living with Fran (TV seriál)
Going to a Bar Mitzvah with Fran (S02E02)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Beznadějné zranění (S09E05)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Ryde

TV seriály

1994 Picture Windows (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Malady

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky