foto

Xavier Pujolràs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 El virus del miedo
Gunman: Muž na odstřel
2011 Clara Campoamor. La mujer olvidada (TV film)
Zatímco spíš
2006 53 zimních dní
1997 En brazos de la mujer madura

TV seriály

2016 Nit i dia (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace