foto

Júdži Óno

  • nar. 30.5.1941 (78 let)
    Atami, Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Lupin sansei: Princess of the Breeze – Kakusareta kúčú toši (TV film)
2012 Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
2011 Lupin sansei: Či no kokuin – Eien no Mermaid (TV film)
2010 Lupin sansei: The Last Job (TV film)
2008 Lupin sansei: Green vs Red
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
2007 Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
2006 Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film)
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2004 Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
2003 Lupin sansei: Otakara henkyaku dai-sakusen!! (TV film)
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
Lupin sansei: Ikiteita madžucuši
2001 Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film)
1999 Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film)
1998 Lupin sansei: Honō no kioku - Tokyo Crisis (TV film)
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1995 Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1993 Anata ga furikaeru toki
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
1985 Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Nora
1983 Time Slip ičimannen Prime Rose (TV film)
1982 Andromeda Stories (TV film)
1980 Fumoon (TV film)
1979 Kaitei čótokkjú Marine Express
Lupin sansei: Cagliostro no širo
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1969 Lupin sansei Pilot Film (TV film)

TV seriály

2018 Lupin sansei: Part 5 (TV seriál)
2015 Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (26)
2001 Gakuen senki Murjó (TV seriál)
1985 Ičiban daiko (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Gensen Iwanofu no Massatsu-shirei (E50)
Tottsuan ga Yōshi ni Natta hi (E49)
Hadisu no Namida (E48)
další epizody (27)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Beirūto Idō-ginkō-gōdatsu-sakusen (E23)
Dia ni Honō wa Niawanai (E22)
Saraba Ōgon-densetsu (E21)
další epizody (23)
1980 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 155 (E155)
Episode 154 (E154)
Episode 153 (E153)
další epizody (39)
1979 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (52)
1978 Captain Future (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
1977 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky