foto

David Finley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Christmas With a View (TV film)
2006 Aladdin: The Magical Family Musical (TV film)

TV seriály

2017 Ponysitters Club (TV seriál)
2002 Robobrouk (TV seriál)
1999 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
1998 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Škola "U létajícího tlustokožce" (TV seriál)
1997 Captain Star (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 Psí městečko (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
Beetlejuice (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 100 PROOF Musical Theatre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace