Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(39)

Recenze (10)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, které se vysílaly na Supermaxu. Parádně našlapané, strašidelné příběhy, perfektní úvodní znělka, hudba a hlavně také animace. Kdo jsme se u toho tehdá nebáli, že?:) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vidět to jako malej tak se občas i bojím, nicméně když jsem 3 serie dnes dokoukal tak mě to zas tak moc nebralo ale furt je to lepší než kdejaká blbost dnešní doby. Jen škoda toho sentimentu kterýho bylo požehnaně. AJ dabing byl výbornej a Kassir nadaboval Creepera zase výborně jen škoda že mi jako animovaná postava moc neseděla. Seriál považuju za průměrný hlavně díky dost slabý poslední sérii. Ale na druhou stranu jsem to čekal horší. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj najmenší potrebovali trochu postrašiť, keďže originálny live action seriál nebol rozhodne pre nich. A myslím, že to bola šťastná voľba tvorcov. Parádička. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál ,,Príbehy zo záhrobia" inšpirovaný rovnomenným hraným seriálom vysielavala TV SuperMax. Jeho veľkou devízou bolo, že i keď bol seriál prevážne určený deľom, mal dosť prepracovanú animáciu, ktorá spolu s hudbou (síce tiež prebraná ale páčila sa mi omnoho viac) len umocňovala celkový výsledok. Jednotlivé príbehy uvádzal sympatický Hrobík, avšak s príchodom jeho príbuzných (akýchsi čarodejníc) to išlo s úrovňou akosi dole. Veľmi rád by som si ale seriál pripomenul. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tento animák kopíruje skoro všetko od svojho predchodcu cez hudbu až po niektoré príbehy. Ovšem niektoré príbehy boli slabé iné zas dobré. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Parádní atmosferické intro a zajímavé příběhy vyprávěné Creeperem. Hodněkrát jsem viděl ten díl z chlapeckého tábora. Koukal jsem na to na Supermaxu a později na Super RTL, kde to vysílali pod názvem "Geschichten aus der gruft". Tomuhle musím dát 5 ()

Reklama

Reklama