foto

Cem Özer

  • nar. 5.10.1959 (60 let)
    Göksun, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sera
2017 Tatlı Şeyler
2016 Propaganda 2
2015 Piyasadan Büyük Alacağımız Var
2009 Kadri'nin götürdügü yere git
2008 Sıcak
2007 Adem'in Trenleri
Bir İhtimal Daha Var
2005 Sen Ne Dilersen
2004 Neredesin Firuze
2000 Ölüm Peşimizde (TV film)
1999 Asansör
1998 Karışık Pizza
1989 Anılar
Zirvenin Bedeli
1988 Hanım
Umutların Ötesi
1987 Menekseler Mavidir
Vurmayın
1986 Dayak Cennetten Çıkma (video kompilace)
Güldürme Beni
1981 Hababam Sınıfı Güle Güle

TV seriály

2012 Acayip Hikayeler (TV seriál)
2005 Masum Değiliz (TV seriál)
2004 3. Tür (TV seriál)
Melekler Adası (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
Şıh Senem (TV seriál)
2001 90-60-90 (TV seriál)
1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
1987 Gecenin Öteki Yüzü (TV seriál)
1986 Olacak O Kadar (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Medya Krali (TV pořad)
2008 Disko Kralı (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky