foto

Claude François

  • nar. 1.2.1939
    Ismailia, Egypt
  • zem. 11.3.1978 (39 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Drôles de zèbres
1974 Grands moments de dimanche - Salvador, Les (TV film)
1963 Teuf-teuf (TV film)

TV seriály

1972 Midi Trente (TV seriál)
1966 Tilt (TV seriál)
1965 Dim Dam Dom (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2017 Claude François, l'ombre au tableau (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1976 L'école des fans (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 Domino (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Les étoiles de la chanson (TV pořad)
Samedi soir (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
1965 Palmarès des chansons, Le (TV pořad)
1961 Age tendre et tête de bois (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace