foto

Vincent Jefferds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2005 The Dying Gaul
2002 Nancy Drew (TV film)
2001 Velké průšvihy Maxe Kyblíka
1999 Šedesátá léta (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
1997 Player, The (TV film)
1995 Zlatá klec (TV film)
1994 Dead Beat
Pornographer, The
Saints and Sinners
1993 Ambush of Ghosts, An
1992 Přímý přenos z cely smrti (TV film)
1991 Motorama

TV seriály

2019 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick and Evil (S14E14)
Chameleon (S14E13)
Hamelin (S14E12)
další epizody (4)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Flesh and Blood (S14E10)
Broken Wing (S14E09)
Ashley (S14E08)
další epizody (14)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
False Flag (S13E09)
Neon Terror (S13E08)
Dust and Bones (S13E07)
další epizody (23)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (20)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
Internal Affairs (S11E09)
Awake (S11E08)
další epizody (21)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozjímání s Protonem (S07E22)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (23)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Caller (S09E10)
Strange Fruit (S09E09)
další epizody (23)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Lesson (S08E10)
Magnificent Light (S08E09)
další epizody (25)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (22)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Co se děje doma (S06E10)
Do lesů (S06E09)
další epizody (23)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (25)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Svůdce (S04E09)
další epizody (20)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (10)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 That Was Then (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1996 Relativity (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Přímý přenos z cely smrti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace