foto

Tamara Morozova

  • nar. 9.9.1966 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Krasnyj žemčug ljubvi

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Sny (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace