foto

Tamara Morozova

  • nar. 9.9.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Krasnyj žemčug ljubvi

TV seriály

2020 The Call (TV seriál)
2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Za try dni do kochanňa (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Sny (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Ženskij doktor (TV seriál)
Dětstvo strogogo režima (S01E24)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Mobilnyj lochotron (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky