foto

Nora Denney

  • nar. 3.9.1927
    Kansas City, Missouri, USA
  • zem. 20.11.2005 (78 let)
    Crestline, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Jízda s ďáblem
1995 Truman (TV film)
1993 Konečná spravedlnost (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
1990 Pán a paní Bridgeovi
1984 Žbluňk!
1981 Force: Five
1980 Ethel Is an Elephant (TV film)
Skag (TV film)
The Gong Show Movie
1978 V zajetí rytmu
1975 A kdo ji zabije teď?
1972 Once Upon a Mattress (TV film)
1971 Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
Pan Wonka a jeho čokoládovna
1970 Držím se v řadě
1967 Poprask v mincovně
1966 Good Old Days (TV film)
Krásné šílenství

TV seriály

1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)

TV pořady

1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace