foto

Csaba Zöld

  • nar. 27.2.1979 (40 let)
    Tirgu Mures, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vadkanvadászat
2007 Lora

TV seriály

2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2012 Hacktion (TV seriál)
Kísért a múlt (S03E09)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (10)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky