foto

Andrej Ščepočkin

  • nar. 21.6.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pár
1997 Upyr
1991 Něvozvraščeněc
1990 Pasternak (TV film)
1987 Sadovnik
1969 Zavtra, tretěgo aprelja...

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Mera presečenija (S03E13)
Osnovnaja zadača (S03E09)
2017 Něvskij (TV seriál)
Ja těbja znaju (S02E12)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Drugaja sila (S04E12)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S12E34)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S10E06)
Episode 4 (S10E04)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mnogaja leta (S01E27)
Těmnoje pivo, ili urok anglijskogo (S01E07)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Vsjo zoloto mira (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mnogaja leta (S01E27)
Tancy na ldu (S01E16)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mnogaja leta (S01E27)
Tancy na ldu (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky