foto

Enikő Nagy

  • nar. 7.11.1969 (49 let)
    Gyula, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Občan
2016 A gép
2012 Tüskevár
2010 Zimmer Feri 2.
2007 Buhera mátrix

TV seriály

2017 Oltári csajok (TV seriál)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
Jelzálog (S06E11)
2013 Hacktion (TV seriál)
Egy ínyenc nyomában (S05E06)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Lélektükör (S04E07)
Lucifer álarca (S04E06)
Fényhozók (S04E05)
2004 Szeress most! (TV seriál)
Szerelem és csalódás (S01E22)
A bizalom nyomában (S01E21)
A fájó igazság (S01E20)
další epizody (12)
2003 Szeress most! (TV seriál)
Titkok és hazugságok (S01E10)
A nagy döntés (S01E09)
Baklövések (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky