foto

Kacuo Óno

  • nar. 12.9.1939 (80 let)
    Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Meitantei Conan: Zero no šikkónin
2017 Meitantei Conan: Kara kurenai no Love Letter
2016 Meitantei Conan: Džunkoku no nightmare
Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
2015 Meitantei Konan: Góka no himawari
2014 Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Meitantei Conan: Džúičininme no Striker
2011 Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
Meitantei Conan: Činmoku no Quarter
2010 Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Meitantei Conan: 10 Nengo no Stranger
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
2008 Meitantei Konan: Senricu no Full Score
2007 Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
2006 Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Meitantei Conan: Suihei sendžó no Strategy
2004 Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2003 Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
2002 Meitantei Conan: Baker Street no bórei
2001 Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1999 Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Fake
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě

TV seriály

2019 Detektiv Conan (TV seriál)
Noroi no hōseki borujia no namida (Zenpen) (E946)
Ī ne. No daishō (Kōhen) (E945)
Ī ne. No daishō (Zenpen) (E944)
další epizody (20)
2018 Detektiv Conan (TV seriál)
Kokoro no Komotta Sutorappu (Kōhen) (E926)
Kokoro no Komotta Sutorappu (Zenpen) (E925)
Mikan-batake ni Hi wa Shizumu (E924)
další epizody (40)
2017 Detektiv Conan (TV seriál)
Nazotoki wa Kissa Poirot de (Kōhen) (E886)
Nazotoki wa Kissa Poirot de (Zenpen) (E885)
Ehon Kara Tobidasu Bakudanma (Kōhen) (E884)
další epizody (42)
2016 Detektiv Conan (TV seriál)
Tantei-dan wa Yabu no Naka (Kōhen) (E844)
Tantei-dan wa Yabu no Naka (Zenpen) (E843)
Doraibu Dēto no Wakaremichi (E842)
další epizody (41)
2015 Detektiv Conan (TV seriál)
Hi-no-Yōjin no Otoshiana (E803)
Tottori Sakyū Misuterī Tsuā (Tottori-hen) (E802)
Tottori Sakyū Misuterī Tsuā (Kurayoshi-hen) (E801)
další epizody (41)
2014 Detektiv Conan (TV seriál)
Kaga Hyakumangoku Misuterītsuā (Kaga-hen) (E762)
Kaga Hyakumangoku Misuterītsuā (Kanazawa-hen) (E761)
Igai na Kekka no Ren'ai Shōsetsu (Kōhen) (E760)
další epizody (39)
2013 Detektiv Conan (TV seriál)
Amaku tsumetai takkyūbin(Kōhen) (E723)
Amaku Tsumetai Takkyūbin(Zenpen) (E722)
Hi to Mizu no Misuterītsuā(Kumamotohen) (E721)
další epizody (43)
2012 Detektiv Conan (TV seriál)
Saboten Kyou Sou Kyoku (E680)
Nagasaki Misuterī Gekijō (Gendai-hen) (E679)
Nagasaki Misuterī Gekijō (Bakumatsu-hen) (E678)
další epizody (39)
2011 Detektiv Conan (TV seriál)
Hachimai no Sukecchi Kioku no Tabi (Kurashiki hen) (E641)
Hachimai no Sukecchi Kioku no Tabi (Okayama hen) (E640)
Momiji Goten de Nazo o Toku (Kōhen) (E639)
další epizody (40)
2010 Detektiv Conan (TV seriál)
Kappa ga mi ta Yume (Kōhen) (E601)
Kappa ga mi ta Yume (Zenpen) (E600)
Seiginomikata (E599)
další epizody (40)
2009 Detektiv Conan (TV seriál)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Sorajou no Kei) (E561)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Shiseru Koumei) (E560)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Shouchuu no Mono) (E559)
další epizody (41)
2008 Detektiv Conan (TV seriál)
Wain Reddo no Kokuhatsu (E520)
Meiji Ishin Mystery Tour (Kaidokuhen) (E519)
Meiji Ishin Mystery Tour (Tansakuhen) (E518)
další epizody (30)
2007 Detektiv Conan (TV seriál)
Hattori Heiji vs Kudō Shinichi! Gerende no Suiri Taiketsu (E490)
Hotei no Taiketsu 3 Mokugekisha wa Kensatsukan (E489)
Terebikyoku no Akuma (E488)
další epizody (31)
2006 Detektiv Conan (TV seriál)
Kaijin Gachigachi Kisoku Otoko (E459)
Sonoko no Akai Hankachi (Kōhen) (E458)
Sonoko no Akai Hankachi (Zenpen) (E457)
další epizody (35)
2005 Detektiv Conan (TV seriál)
Piero kara no Shashin Meeru (E424)
Tantei-dan to Aomushi Yon-kyoudai (E423)
Ichou Iro no Hatsukoi (Kōhen) (E422)
další epizody (41)
2004 Detektiv Conan (TV seriál)
Koushien no Kiseki! Mienai Akuma ni Makezu Kirai (E383)
Docchi no Suiri Shō (Kōhen) (E382)
Docchi no Suiri Shō (Zenpen) (E381)
další epizody (39)
2003 Detektiv Conan (TV seriál)
Konbini no Otoshiana (Kouhen) (E344)
Konbini no Otoshiana (Zenpen) (E343)
Hausutenbosu no Hanayome (E342)
další epizody (41)
2002 Detektiv Conan (TV seriál)
Modotte Kita Higaisha (E303)
Akui to Seija no Koushin (Kōhen) (E302)
Akui to Seija no Koushin (Zenpen) (E301)
další epizody (41)
2001 Detektiv Conan (TV seriál)
Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Kōhen) (E262)
Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Zenpen) (E261)
Yureru Resutoran (E260)
další epizody (44)
2000 Detektiv Conan (TV seriál)
Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Kōhen) (E218)
Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Zenpen) (E217)
Bei Obu Ribenji (Kōhen) (E216)
další epizody (45)
1999 Detektiv Conan (TV seriál)
Yomigaeru Shi no Dengon (Kōhen) (E173)
Yomigaeru Shi no Dengon (Zenpen) (E172)
Kurayami no Naka no Shikaku (Kōhen) (E171)
další epizody (45)
1998 Futariguraši (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen) (E99)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen) (E98)
Wakare no Wain Satsujin Jiken (E97)
další epizody (43)
1997 Detektiv Conan (TV seriál)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen) (E85)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen) (E84)
Sōgōbyōin Satsujin Jiken (E83)
další epizody (43)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken (E42)
Yūshōki Kirisaki Jiken (E41)
Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen) (E40)
další epizody (42)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky