foto

Dmitrij Komov

  • nar. 11.8.1963 (55 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Žena mojego muža (TV film)
2018 Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
Sila obstojatělstv (TV film)
2017 Izmoroz (TV film)
2011 Na krjučke!
1990 Očarovannyj strannik
1989 Ad, ili dose na samogo sebja (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 3 (TV seriál)
Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2017 Bars (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Rajskij ugolok (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
Vysokije otnošenija (TV seriál)
Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Pervokursnica (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bez kupjur (S06E10)
2012 Bigl (TV seriál)
Lifťor (E03)
Petrovič (TV seriál)
Šesť svidětělej (E09)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Odinočka (S04E02)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Maska korolja (S04E03)
Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
2009 Dikij (TV seriál)
Jesli drug okazalsja vdrug (S01E11)
Krem (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Pobeg (E11)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
3K Vasiljev (S01E10)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Samuraj (S04E08)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace