foto

Howard Wright

  • nar. 30.9.1896
    San Diego, California, USA
  • zem. 2.7.1990 (93 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Legend of Frank Woods
1974 The Legend of Earl Durand
1967 Dobré časy
1966 Štvanice
1964 Apache Rifles
Ten nejlepší
1961 Door-to-Door Maniac
Pán světa
1960 Young Jesse James
1959 Legend of Tom Dooley, The
1958 The Bonnie Parker Story
War of the Colossal Beast
1956 A Day of Fury
Stranger at My Door
The Go-Getter
1955 Cell 2455 Death Row
Headline Hunters
One Desire
Seminole Uprising
Six Bridges to Cross
To Hell and Back
1954 Drive a Crooked Road
Sign of the Pagan
Tennessee Champ
The Raid
1953 Last of the Pony Riders
The Glass Web
The Long, Long Trailer

TV seriály

1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
What's in the Box (S05E24)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Jungle (S03E12)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace