foto

Korneel Evers

  • nar. 16.6.1979 (40 let)
    Almelo, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Srdce Hadiah Trompové
2014 Rebarbora (TV film)
2013 Feuten: Het feestje
2011 Únos Heinekena
2005 Staatsgevaarlijk (TV film)

TV seriály

2019 Grenslanders (TV seriál)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Frites speciaal (S03E08)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Lijn 32 (TV seriál)
Overspel (TV seriál)
2010 Feuten (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace