foto

Don Ingalls

  • nar. 29.7.1918
    Humboldt, Nebraska, USA
  • zem. 10.3.2014 (95 let)
    Olympia, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Přijímací ceremoniál (TV film)
1979 Captain America (TV film)
1978 The Initiation of Sarah (TV film)
1976 Záplava (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1974 Letiště 1975
1972 Závažná stopa (TV film)

TV seriály

1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Star Trek (TV seriál)
Dveře do vesmíru (S01E20)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Tate (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace