foto

Katja Paryla

  • nar. 25.1.1940
    Zürich, Zürich, Švýcarsko
  • zem. 25.8.2013 (73 let)
    Höhenland, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Verfehlung, Die
1991 Stein
1990 Nathan der Weise (TV film)
1989 Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1983 Meine fünf Frauen (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Bau'n se billig, Schinkel oder Der Bau des neuen Schauspielhauses zu Berlin (TV film)
1980 Levins Mühle
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
1979 Karlchen, durchhalten (TV film)
P.S.
1978 Hrst naděje
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
Sein letzter Fall (TV film)
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
1974 Der verspielte Scheidungsgrund (TV film)
Maria (TV film)
1973 Attentäter (TV film)
Liebe für Liebe (TV film)
Unser täglich Bier (TV film)
Wann kommt Ehrlicher? (TV film)
1972 Báječná žena (TV film)
Gemischtes Doppel (TV film)
Januskopf
1971 Junger Mann (TV film)
Karriere
Kennen Sie Urban?
1970 Netzwerk
Slawas bester Freund (TV film)
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Russen kommen, Die
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Ein mittlerer Held (TV film)
Fräulein Julie (TV film)
Mir san mir (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
Tiefe Furchen

TV seriály

1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1977 Die Letzten (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1972 Der Egoist (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1964 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
1963 Der Talisman (divadelní záznam)
Der Zerrissene (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky