foto

Sergej Girgel

  • nar. 19.12.1976 (43 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chrani těbja ljubov moja (TV film)
Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Echo grecha (TV film)
2015 Ostaňtěs navsegda (TV film)
2012 Klubničnyj raj (TV film)
2010 Škola proživanija (TV film)
2004 Bezejmenná kóta
2001 Povodyr

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
2015 Ostaňtěs navsegda (TV film)
Rabota nad ošibkami (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
2012 Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Otěl dlja Zoluški (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky