foto

Emese Balogh

  • nar. 19.3.1939
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 6.9.2016 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Máz (TV film)
1985 Zsákutca (TV film)
1983 Hatásvadászok
Hetedik év (TV film)
1981 Villám (TV film)
1979 Pevnost
1974 Kínai kancsó (TV film)
1972 Házasságtörés (TV film)
1971 A gyilkos a házban van
Vrah je v domě
1963 Tücsök
1962 Közbeteg (TV film)
Megszállottak

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A jövő határtalan távlatában (E14)
1971 Bors (TV seriál)
A zsokékirály (S02E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace