Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve výtahové šachtě je nalezeno mrtvé tělo mladé dívky. Protože je zřejmé, že nezemřela přirozenou smrtí, na místo přijíždí policejní vyšetřovatel kapitán Timár (Stanislaw Mikulski) se svými kolegy. Zjišťuje přitom, že pachatel se pravděpodobně stále ještě zdržuje v domě, kde se tragédie odehrála. Ten je ale plný lidí, a podezřelý je proto každý z nich... (mac000)

(více)

Recenze (3)

dyfur 

všechny recenze uživatele

...zaujímavá maďarská detektívka s hlavným vyšetrovateľom,ktorého stváňuje polský herec Stanislaw Mikulski...odohráva sa to síce len v jednom činžovnom dome,ale pri sledovaní nemáte pocit interiérovej televíznej inscenácie.Inak tie balkóny a terasy sú fakt bombastické.... Je to zamotané,komplikované a s prekvapivým finále.Veľmi dobré..... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za mna teda ciry priemer, odohrava sa to len v jednom cinzaku. Namet o vysetrovani vrazdy je dobry, aj prostredie madarskeho mesta 70. rokov - ako v celom Sovietskom bloku, budovy boli osarpane, teda hlavne v 80. rokoch. Mna to vysetrovanie ale moc nebavilo, od polky som to uz pretacal : 60 % ()

Reklama

Reklama