foto

Tommy Tiernan

  • nar. 16.6.1969 (48 let)
    County Donegal, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tommy Tiernan Live
2000 Vše o Adamovi
1999 Hold Back the Night
1996 Angela Mooneyová už zase umírá

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
1999 Small Potatoes (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

TV pořady

2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Ed Sheeran - Galway Girl (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Tommy Tiernan Live

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace