foto

Jurij Kolganov

  • nar. 10.1.1951 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 14+
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
1973 Není návratu

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Partněry (S01E11)
Zolotce (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
2015 Orden (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Falšivka (S08E05)
2013 Prostaja žizň (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Naslednik (E05)
Bratany 3 (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
Pjatnickij (TV seriál)
Predloženije (S02E25)
2011 Advokat (TV seriál)
Rabota na dve stavki (S08E01)
2010 Anželika (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Smerť artista (S03E13)
Prizraki (S03E10)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Bomba dlja bizněsmena (S02E01)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Lučšij drug čeloveka (S01E22)
2005 Zona (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky