foto

Andrés Herrera

  • nar. Gavà, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Etiqueta Negra
2017 La higuera de los bastardos
Černý sníh
2016 Únos
2015 Vulcania
2013 Menú degustació
2012 Bosc, El
Dopis Evitě (TV film)
2010 Tmavý chléb
2009 Hierro
V.O.S.
2008 V temnotě
Záminky
2006 Asesino del parking, El (TV film)
Parfém: Příběh vraha
Vyplač se
Vzdálenost
2004 Trpké hrozny
Umění loupit
2003 Escala de diamants, L' (TV film)
1999 Novios
1997 Viatger, El

TV seriály

2017 Com si fos ahir (TV seriál)
2016 Nit i dia (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
Polseres vermelles (TV seriál)
Precio de la libertad, El (TV seriál)
2010 Ull per ull (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace