foto

Alexandr Serov-Ostankinskij

  • nar. 7.12.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 S 8 marta, mužčiny!
Zolotaja něvesta
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Dom Solnca

TV seriály

2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (29)
2016 Sinchronistki (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Papina dočka (S02E24)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Balabol (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Igra v kosti (S06E01)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Děffčonki (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Posledňaja oseň (S01E12)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Verju (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ona vernulas... (S02E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšoj kuš (S05E23)
2011 Svetofor (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Proščaj, oružije (S01E07)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Krem (TV seriál)
Krest v kruge (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Soldat. Časť 2 (S03E18)
Soldat. Časť 1 (S03E17)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Foto jubiljara (E34)
Gorodskoj romans (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky