foto

Mária Kovács

  • nar. 21.3.1926
    Keszthely, Maďarsko
  • zem. 19.7.2003 (77 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pisztácia (TV film)
1987 A világ legrosszabb gyereke (TV film)
Bernarda Alba háza (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
1983 A piac (TV film)
Szép história (TV film)
1981 Havasi selyemfiú (TV film)
1980 Bolondok kvártélya (TV film)
Töredék az életről
1979 Ajándék ez a nap
Zbav nás od zlého
1978 Baleset (TV film)
Katonák (TV film)
Krétakör (TV film)
Mednyánszky (TV film)
1968 Az élő Antigoné (TV film)
Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
1967 Postaláda (TV film)
1956 Kolotoč
1949 Díszmagyar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky