foto

Robert Ellis

  • nar. 24.8.1933
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 23.11.1973 (40 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Wake Me When It's Over
1959 Don't Give Up the Ship
Slečna Škvrně
1958 Space Master X-7
1956 Pillars of the Sky
Tea and Sympathy
1955 The Long Gray Line
The McConnell Story
1954 Prisoner of War
1953 Niagara
Petr Pan
1952 Retreat, Hell!
1951 Call Me Mister
Guest, The
1950 Walk Softly, Stranger
1949 A Kiss for Corliss
Easy Living
El Paso
The Green Promise
1948 April Showers
Mexican Hayride
The Babe Ruth Story

TV seriály

1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Meet Corliss Archer (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Aldrich Family (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace